19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τίτλοι τέλους για το iPhone 5C το 2015

    iPhone-5c-Blue-summer-wall-splash

    Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την παραγωγική αλυσίδα της Apple, ή εταιρεία μάλλον πρόκειται να σταματήσει την κυκλοφορία του iPhone 5C επίσημα το καλοκαίρι του 2015.

    Ο γνωστός πλέον αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, πρόσφατα προέβλεψε κάτι ανάλογο προσθέτοντας σε αυτή την κατηγορία και το iPhone 4S βασισμένος στο γεγονός πως η Apple κάθε χρόνο κρατάει δύο γενιές iPhone στην αγορά πέρα από αυτή του νεότερου μοντέλου.

    Αναμφίβολη επίσης κρίνεται και η παραμονή ακόμη και του iPhone 5S ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώσαν και σημειώνουν τα iPhone 6 και 6 Plus αν και το γεγονός πως υποστηρίζει το touch id ίσως το κάνει να κρατήσει την θέση του στην αγορά και το 2015.

    Το σίγουρο είναι πως το iPhone 5C θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν. Η συσκευή που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 για να χτυπήσει την μεσαία αγορά και δίχασε όσο καμία άλλη ήταν και η πιο πειραματική της εταιρείας.

    Εσωτερικά είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με το 2012 iPhone 5 με την μόνη διαφορά πως είχαμε ένα πλαστικό σασί από πέντε έντονα χρώματα και καλύτερη ασύρματη επικοινωνία.

    Πάρα τις φήμες που ήθελαν το iPhone 5C να αποτυγχάνει και να μην συναντά ποτέ τις προσδοκίες της Apple η συσκευή στην Αγγλία αποτέλεσε την πιο δημοφιλή για το 2014. Μάλιστα οι πωλήσεις του γενικά εκείνο το καλοκαίρι είχαν ξεπεράσει ακόμη και αυτές των Galaxy S5.  Επίσης κατά την περίοδο των εορτών πέρυσι στην Αμερική είχε ξεπεράσει σε πωλήσεις όλες τις BlackBerry, Windows Phone και μερικές ναυαρχίδες Android συσκευών δείχνοντας περίτρανα πως παρά την άσχημη κριτική και πόλεμο που δέχτηκε πως ο κόσμος το αγκάλιασε.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles