20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Σύντομα θα μπορείτε να χειριστείτε το Apple Watch χρησιμοποιώντας χειρονομίες

    Η Apple χθες έκανε ένα preview μιας νέας λίστας με χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που σύντομα θα γίνουν διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένου και του AssistiveTouch για το Apple Watch που θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το Apple Watch τους χωρίς ακόμη και μη αγγίζοντας την οθόνη του.

    Χάρη στους αισθητήρες της συσκευής καθώς και την μηχανική μάθηση που περιλαμβάνει θα μπορεί το Apple Watch να εντοπίζει μικρές κινήσεις των μυών του χεριού αλλά και ενέργειες του τένοντα. Αυτές οι κινήσεις θα μεταφράζονται σε κύλιση ενός κέρσορα στο Apple Watch καθώς και μιας σειράς χειρονομιών που θα είναι διαθέσιμες.

    Αυτό το χαρακτηριστικό θα βοηθήσει χρήστες που έχουν πρόβλημα με τα άκρα τους να χειριστούν πιο εύκολα το Apple Watch στην ολότητα των λειτουργιών που προσφέρει.

    Η εταιρεία αναφέρει πως αυτό το χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο μέσω αναβάθμισης του λογισμικού. Μάλλον εικάζουμε πως θα είναι μέρος του watchOS 8 που η Apple θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο WWDC2021 τον επόμενο μήνα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.