20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε τις πρώτες beta των iOS 14.7, iPadOS 14.7, tvOS 14.7, watchOS 7.6 και macOS Big Sur 11.5 στους προγραμματιστές

    Λίγο πριν την ευρεία διάθεση σε όλους των iOS 14.6, iPadOS 14.6, tvOS 14.6, watchOS 7.5, και macOS Big Sur 11.4, η Apple χθες κυκλοφόρησε μια νέα σειρά beta και πιο συγκεκριμένα τις iOS 14.7, iPadOS 14.7, tvOS 14.7, watchOS 7.6, και macOS Big Sur‌ 11.5.

    iOS 14 on iPhone feature emergency


    Οι iOS και iPadOS 14.7 μπορούν λοιπόν να γίνουν λήψη από το Apple Developer Center ή μέσω OTA με το κατάλληλο προφίλ εγκατεστημένο σε iPhone ή iPad. Η ‌macOS Big Sur‌ 11.5 μπορεί να γίνει λήψη από το Software Update μηχανισμό στις Ρυθμίσεις και εδώ με το αντίστοιχο προφίλ από το Apple Developer Center.

    Η tvOS 14.7 μπορεί να γίνει λήψη από το ‌‌‌‌‌‌‌‌‌Apple TV‌‌‌‌‌‌‌‌‌ με το αντίστοιχο προφίλ και μέσω του Xcode, και η watchOS 7.6 μπορεί να γίνει λήψη από την ‌Apple Watch‌ εφαρμογή σε iPhone.

    Δεν έχουμε ακόμη εικόνα για το αν υπάρχει κάτι νέο σε αυτές τις αναβαθμίσεις ενώ αναμένουμε και τις αντίστοιχες εκδόσεις σύντομα να γίνουν διαθέσιμες και για τα μέλη του public beta προγράμματος της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.