14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Σχεδιαγράμματα που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν διπλή κάμερα στο iPhone 7 Plus;

    images_14581085361

    Οι διαφορές μεταξύ του 4.7 ιντσών iPhone 6S και του 5.5 ιντσών iPhone 6S Plus εστιάζουν κυρίως στο μέγεθος της οθόνης, στο μέγεθος της μπαταρίας και στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μοντέλο έχει τον οπτικό σταθεροποιητή εικόνας στην κάμερα του.

    Με την έλευση των νέων iPhone των Σεπτέμβριο η διαφορά στις δυνατότητες της κάμερας ίσως γίνει πολύ πολύ μεγαλύτερη.

    Σχεδιαγράμματα που διέρρευσαν και παρουσιάστηκαν σήμερα από το HDBlog επαληθεύουν την φήμη ότι το iPhone 7 Plus μόνο θα έχει ένα σύστημα διπλών φακών στο οπίσθιο μέρος του.

    iPhone-7-Plus-schematics-leak-001

    Ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει και αυτός την αναμενόμενη αυτή διαφορά πίσω τον Απρίλιο.

    Πίσω στην νέα διαρροή και με βάση τις φωτογραφίες παρακάτω που διέρρευσαν και αυτές δεν παρατηρούμε να υπάρχει ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάποιοι πιστεύουν πως θα είναι και αυτό αποκλειστικότητα του iPhone 7 Plus και που έχει να κάνει με την ύπαρξη ενός Smart Connector.

    iPhone-7-Plus-backplate-leak-001

    Φυσικά κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αυτή την στιγμή τις εν λόγω διαρροές και η μόνη ένδειξη που έχουμε από την Apple είναι πως περιμένει πως η ζήτηση για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα είναι σημαντικά μεγάλη με το που παρουσιάσει και επίσημα αυτά τα δύο μοντέλα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles