22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Συνεχίζονται τα έντονα παράπονα χρηστών για πρόβλημα αυτονομίας σε iPhone με την iOS 14.6

    Μετά την κυκλοφορία της iOS και iPadOS 14.6 την περασμένη εβδομάδα κάποιοι χρήστες είχαν ξεκινήσει να αναφέρουν προβλήματα στην αυτονομία την συσκευή τους με του περάσαν την έκδοση αυτή καθώς και υπερθέρμανσης, όπως σας είχαμε αναφέρει και εδώ.

    Οι φωνές αυτές πλέον είναι περισσότερες μιας και πάρα πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει αυτό το θέμα πλέον στα Apple Support Community και στα MacRumors forums τονίζοντας πως μετά την εγκατάσταση αυτή και μια εβδομάδα μετά οι συσκευές τους συνεχίζουν να έχουν μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

    Φυσικά πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στην αυτονομία μιας συσκευής με σημαντικό να είναι η κατάσταση υγείας της μπαταρίας της. Τα παραπάνω βέβαια προβλήματα φαίνεται πως εντοπίζονται σε νέες συσκευές και ανεξάρτητα από την υγεία της μπαταρίας τους.

    Έχουν τονίσει πολλές φορές πως μετά από μια αναβάθμιση η μπαταρία μπορεί να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μιας και στο παρασκήνιο γίνονται μια σειρά από διεργασίες για την συσκευή. Πάρα αυτά η iOS 14.6 έχει περισσότερο από μια εβδομάδα που κυκλοφόρησε και προκαλεί εντύπωση που χρήστες συνεχίζουν να κάνουν τόσο έντονα παράπονα.

    Αν το θέμα έχει να κάνει με το λογισμικό η Apple μπορεί να το διορθώσει άμεσα δίνοντας μια patch αναβάθμιση για την 14.6 έκδοση ή μέσω της επερχόμενης iOS 14.7 που αυτή την στιγμή είναι σε beta testing περίοδο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.