22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Στελέχη της Apple μιλήσαν στο ‘Upgrade’ podcast για το νέο iPad Air και τον νέο A14 επεξεργαστή

    Καθώς περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το hardware του επερχόμενου στην αγορά iPad Air τα στελέχη της Apple Tim Millet και Tom Boger έδωσαν το παρών στο Relay FM’s Upgrade podcast για να μιλήσουν για τα Mac και iPad δίνοντας πληροφορίες για τον νέο A14 επεξεργαστή και πολλά ακόμη.

    Ο Millet έχει την θέση του αντιπροέδρου στο τμήμα platform architecture, ενώ ο Boger είναι senior director του Mac και iPad product marketing.

    “Ένας από τους στόχους μας με το νέο iPad Air ήταν να φέρουμε κάποιες από αυτές τις φανταστικές τεχνολογίες σε περισσότερους ανθρώπους. Αυτό που θέλαμε ήταν να δημιουργήσουμε τον νέο σχεδιασμό του iPad Air με την Liquid Retina οθόνη που φτάνει από άκρη σε άκρη του σασί. Έτσι πήραμε και την απόφαση να μεταφέρουμε το Touch ID στο κουμπί Power που ήταν κάτι τεχνικά αλλά και χρηστικά φανταστικό.”

    Για την νέα 5nm αρχιτεκτονική του A14 επεξεργαστή ο Millet εξήγησε:

    “Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς γιατί μας επιτρέπει να βάλουμε περισσότερους πυκνωτές στον ίδιο περίπου χώρου. Αυτό μας επέτρεψε να φέρουμε περισσότερα χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα να έχουμε καλύτερη αυτονομία με μάλιστα καλύτερες επιδόσεις”

    Ολόκληρη η συνέντευξη που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι διαθέσιμη στο Relay FM website, η μπορείτε να το ακούσετε και να γίνετε συνδρομητές μέσω του Apple Podcasts.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles