19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Πώς να λάβετε ειδοποίηση για τα AirPods Pro σας που έχετε αφήσει πίσω | Αναλυτικές Οδηγίες

    Στην iOS 15 η Apple εισήγαγε ειδοποιήσεις απομάκρυνσης στην Find My εφαρμογή που σας ενημερώνουν αν αφήσετε το AirTag ή κάποια άλλη Apple συσκευή πίσω σας. Χάρη στο νέο firmware update των AirPods Pro πλέον και για αυτά μπορείτε να έχετε ειδοποίηση.

    Πώς να αναβαθμίσετε το AirPods Pro Firmware

    Μπορείτε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση βάζοντας τα στην θήκη φόρτισης τους και συνδέοντας αυτή σε πηγή φόρτισης. Εν συνεχεία βάλτε κοντά το iPhone ή iPad με το οποίο τα έχετε ζευγοποιήσει και κοντά στην θήκη φόρτισης ενώ βεβαιωθείτε ότι έχετε σύνδεση στο Internet.

    Μετά από λίγο η αναβάθμιση τους θα γίνει αυτόματα το ίδιο και η εγκατάσταση τους. Αν έχετε κάποιο θέμα με την αναβάθμιση τους βεβαιωθείτε πως η θήκη φόρτισης είναι πλήρως φορτισμένη. Η νεότερη firmware έκδοση είναι η 4Α400 ή νεότερη.

    Για να δείτε την έκδοση των AirPods σας ακολουθήστε αυτό:

    • Συνδέστε τα ‌‌‌AirPods‌‌‌ ή AirPods Pro‌‌‌ με την iOS συσκευή σας
    • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.
    • Κάντε tap στο Γενικά.
    • Κάντε tap στο Bluetooth.
    • Κάντε tap στα AirPods‌‌‌‌‌‌.
    • Δείτε την “Firmware Έκδοση.” κάνοντας tap στο ! θαυμαστικό

    Πώς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις απομάκρυνσης για τα AirPods Pro

    1. Ανοίξτε την Find My εφαρμογή στο iPhone ή iPad
    2. Επιλέξτε το Devices, και κάντε tap στα ‌AirPods Pro‌ στην λίστα που θα εμφανιστεί.
    3. Κάντε tap στο Notify When Left Behind.
      find my
    4. Γυρίστε στην θέση ON τον διακόπτη Notify When Left Behind.
    5. Κάτω από το “Notify Me, Except At,” κάντε tap New Location για να ορίσετε μια έμπιστη τοποθεσία από όπου δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις
    6. Στο “Add Location” με τον χάρτη, κάντε αναζήτηση της διεύθυνσης. Μπορείτε να ορίσετε και την εμβέλεια σε SmallMedium, ή Large και εν συνεχεία κάντε tap Done όταν έχετε ολοκληρώσει την ενέργεια αυτή.
    7. Αν δεν θέλετε να προσθέσετε κάποια άλλη διεύθυνση κάντε tap Done.
      find my

    Έτσι πλέον κάθε φορά που θα αφήνετε τα AirPods Pro σας πίσω – για παράδειγμα σε ένα δημόσιο χώρο – θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση που θα σας δίνει την δυνατότητα να γυρίσετε να τα βρείτε πριν απομακρυνθείτε από το σημείο.

    Φυσικά αυτές οι ειδοποιήσεις έρχονται στο iPhone σας που δεν πρέπει να το αφήσετε και αυτό πίσω μιας και δυστυχώς δεν έχει ενεργοποιηθεί κάτι αντίστοιχο για να έρχονται ειδοποιήσεις και στο Apple Watch. Έτσι σίγουρα η συσκευή που δεν θέλετε να ξεχάσετε είναι το iPhone σας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.