14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πόσο χρόνο θα χρειαστεί η Samsung για να αντιγράψει και πάλι την Apple, να σταματήσει να βάζει φορτιστές και να διαγράψει αυτή την διαφήμιση;

    Πέρυσι φάνηκε πως η Samsung θα σταματούσε το πραγματικά ηλίθιο marketing πλάνο κοροϊδίας των επιλογών της Apple που έδειχνε τις διαφορές μεταξύ ενός iPhone και της Galaxy σειράς της.

    Όπως όλα όμως δείχνουν αυτό δεν άργησε να επαναληφθεί μιας και η Samsung βρήκε ευκαιρία να αναδείξει περιπαικτικά το γεγονός πως τα νέα iPhone δεν έχουν τον φορτιστή στην συσκευασία τους.

    Μια από τις πιο γνωστές επιθέσεις της Samsung ήταν όταν η Apple αποφάσισε να αφαιρέσει την θύρα ακουστικών από το iPhone 7 ή όταν παρουσίασε το iPhone X με το notch.

    Βέβαια δεν πήρε πολύ χρόνο στην Samsung να ακολουθήσει το παράδειγμα της Apple αρχικά αφαιρώντας και αυτή την θύρα ακουστικών από τις Galaxy συσκευές της. Πέρυσι λοιπόν η εταιρεία σιγά σιγά ξεκίνησε να αφαιρεί όλες τις διαφημίσεις που είχαν να κάνουν με τις επιθέσεις της Apple.

    Τελικά όμως όπως όλα δείχνουν δεν άντεξε και παρά το γεγονός πως δεν έχουμε ένα νέο διαφημιστικό η Samsung στο Twitter και στο  Facebook έκανε ποστ για να αναδείξει το γεγονός πως τα νέα iPhone 12 δεν έχουν φορτιστή, ρυθμό ανανέωσης 120Hz ακόμη και για το 5G.

    H ειρωνεία είναι πως η Samsung ήδη ετοιμάζει να κάνει στο άμεσο μέλλον το ίδιο και να αφαιρέσει τους φορτιστές από τις συσκευασίες των smartphones της.

    😎😎Your #Galaxy does give you what you are looking for. From the most basic as a charger, to the best camera, battery, performance, memory and even 120Hz screen ✌️ on a smartphone. 😎😎

    Δημοσιεύτηκε από Samsung στις Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.