14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πρώην μηχανικοί της Apple θέλουν να κάνουν το αυτοκίνητο σας εξυπνότερο

    pearl-780x462

    Θα περάσουν ακόμη κάποια χρόνια πριν δούμε ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο σχεδιασμένο από την Apple. Για τώρα έχουμε μια ομάδα πρώην μηχανικών της Apple να μας παρουσιάζουν το next big thing.

    H Pearl Automation, είναι μια startup που έχει συνιδρυτή τον βετεράνο πρώην μηχανικό της Apple, Bryson Gardner. H εταιρεία σήμερα παρουσίασε το πρώτο της προϊόν σήμερα που θέλει να κάνει το αυτοκίνητο σας πιο έξυπνο προσθέτοντας του ένα χαρακτηριστικό που το συναντούμε μόνο στα πολύ ακριβά μοντέλα.

    Το Pearl RearVision είναι ένα απλό πλαίσιο πινακίδων κυκλοφορίας που προσθέτει μια οπίσθια κάμερα σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο και που μπορεί να ταυτιστεί με ένα iPhone ή ακόμη και με μια Android συσκευή. Το σύστημα δίνει ειδοποιήσεις και διάφορες άλλες χρήσιμες πληροφορίες στον οδηγό.

    Η Pearl Automation ιδρύθηκε το 2014 όταν ο Gardner έφυγε από την Apple αφού βοήθησε στην δημιουργία 13 διαφορετικών iPods και 3 iPhones.

    Η startup του ήδη έχει 70 ανθρώπους 50 από αυτούς είναι πρώην εργαζόμενοι στην Apple.

    Δείτε το Pearl RearVision παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles