Προβληματισμός για το λανσάρισμα και την διαθεσιμότητα του iPhone 12 εξαιτίας του coronavirus

0
2743

Μέχρι στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό και αμφιβολίες σχετικά με την διαθεσιμότητα που θα έχει φέτος η γραμμή του iPhone 12 με τις τελευταίες φήμες να θέλουν την Apple να λανσάρει τις νέες συσκευές το Φθινόπωρο ακόμη και αν υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραγωγή τους εξαιτίας του coronavirus.

To Reuters βέβαια με δημοσίευμα του σήμερα θολώνει ακόμη περισσότερο την παραπάνω εικόνας μιας και αναφέρει πως οι μηχανικοί της Apple κάθε χρόνο ταξιδεύουν στην Κίνα αυτή την εποχή έτσι ώστε να οριστικοποιήσουν την γραμμή συναρμολόγησης των νέων iPhones. Με τους περιορισμούς όμως στα ταξίδια εξαιτίας του coronavirus αυτό δεν έχει γίνει φέτος.

Αν και η μαζική παραγωγή των νέων iPhones ξεκινάει κάθε καλοκαίρι το δημοσίευμα κάνει λόγο πως η παραπάνω καθυστέρηση στην έγκριση της γραμμής συναρμολόγησης από μηχανικούς της Apple μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις στην διαθεσιμότητα των νέων συσκευών.

Πρώην εργαζόμενος της Apple ανέφερε χαρακτηριστικά στο Reuters.

“Είναι οι μηχανικοί της Foxconn μαζί με αυτούς της Apple; Αν είναι μαζί τότε θα υπάρξει πρόοδος αν πάλι δεν είναι σας εγγυώμαι πως αυτό είναι κάτι πολύ άσχημο!!”