23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Προβληματικά εξαρτήματα του Apple Watch καθυστερούν την παραγωγή του

    IMG_0101-640x427

    Το Apple Watch ξεκίνησε με μια πολύ μικρή διαθεσιμότητα το ντεμπούτο του στην αγορά και μια νέα αναφορά σήμερα κάνει λόγο πως ο βασικό λόγος ήταν προβληματικά εξαρτήματα στην Taptic μηχανή του smartwatch.

    Σύμφωνα λοιπόν και με την The Wall Street Journal εξαρτήματα από την παραγωγική αλυσίδα της Apple έχουν βρεθεί ελαττωματικά και έτσι καθυστερούν την παραγωγή των μοντέλων.

    Η WSJ βέβαια τονίζει πως κανένα Apple Watch που έγινε διαθέσιμο στην αγορά δεν είχε κάποιο προβληματικό εξάρτημα – Η Apple όμως που κάνει ελέγχους στους προμηθευτές της αναγνώρισε προβληματικά εξαρτήματα και έτσι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την μείωση στην παραγωγή.

    Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “Μετά την μαζική παραγωγή που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, τα τεστ της Apple έδειξαν πως κάποια εξαρτήματα που ήταν για την taptic μηχανή και προμηθεύονταν από την AAC Technologies Holdings Inc., στην Κίνα ήταν προβληματικά μετά από λίγο χρόνο χρήσης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Apple να πάρει την απόφαση να γυρίσει πίσω ακόμη και ολοκληρωμένα Apple Watches πριν αυτά κυκλοφορήσουν στην αγορά.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles