20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Περισσότερες ενδείξεις για ένα iPhone 14 Pro με Always-On Display στο Xcode 14 Beta

    Οι φήμες υποδηλώνουν ότι τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν τεχνολογία πάντα ανοιχτής οθόνης παρόμοια με το Apple Watch και υποδείξεις για το πώς θα μπορούσε να είναι αυτή η πάντα ανοιχτή οθόνη θα μπορούσε να εμπεριέχονται στην πιο πρόσφατη Xcode 14 beta.

    Όπως σημειώθηκε στο Twitter από τον συνεργάτη του MacRumors, Steve Moser, το Xcode 14 beta διαθέτει μια ενδιαφέρουσα διεπαφή οθόνης κλειδώματος που εξαλείφει τις λεπτομέρειες από ένα γραφικό στοιχείο στην οθόνη καθώς η οθόνη αφυπνίζεται. Η κινούμενη εικόνα υποδεικνύει ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα μπορούσαν να αφαιρέσουν περίπλοκες λεπτομέρειες από γραφικά στοιχεία και άλλο περιεχόμενο της οθόνης κλειδώματος όταν το iPhone είναι κλειδωμένο και η οθόνη να παραμένει πάντα ενεργή.

    Ο προγραμματιστής του iOS @rhogelleim σημείωσε επίσης σημάδια μιας ασπρόμαυρης έκδοσης ενός γραφικού στοιχείου που είναι συνήθως έγχρωμο στην έκδοση beta του Xcode 14 που θα μπορούσε να σχετίζεται με την οθόνη πάντα ανοιχτή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.