21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Ο Tim Cook προετοιμάζεται για ώρες ολόκληρες λίγο πριν την κατάθεση του στην δίκη της Apple με την Epic

    O Tim Cook μέχρι στιγμής έχει αμυνθεί των θέσεων της Apple απέναντι στην δικαστική διαμάχη με την Epic Games για το App Store χωρίς όμως να βγει στο προσκήνιο. Αν και ο CEO της Apple έχει κάνει σχόλια κατά το παρελθόν για τις απόψεις του για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο όλων.

    Η Apple τον Μάρτιο έδωσε την λίστα των υψηλόβαθμων στελεχών της που θα καταθέσουν στο δικαστήριο με τους Phil Schiller και Craig Federighi να καταθέτουν επίσημα αυτή την εβδομάδα. Η κατάθεση του ισχυρού τώρα άντρα της Apple θα γίνει είτε αυτή την εβδομάδα είτε αρχές της επόμενης με τον Tim Cook να ετοιμάζεται για ώρες για αυτή του την εμφάνιση σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η The Wall Street Journal.

    “Η κατάθεση του θα είναι πολύ αναλυτική και ότι πει σίγουρα θα μείνει για χρόνια μετά ως προς τις θέσεις της Apple. Ο Cook προετοιμάζεται λοιπόν κάνοντας ώρες πρακτικής για το τι θα πει με δικηγόρους της Apple που υποδύονται τους αντίστοιχους της Epic και κάνοντας τους πολλές και σκληρές αλλά και δύσκολες ερωτήσεις.”

    Ο Cook αναμένεται να αμυνθεί τις πολιτικής του App Store τονίζοντας την οικονομική του επιτυχία αλλά και την βιομηχανία που δημιούργησε. Η Apple συχνά κάνει promoting του App Store αναφέροντας για παράδειγμα πως έχει δημιουργήσει 300,000 θέσεις εργασίας μόνο στην Αμερική.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.