19.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Ο Tim Cook παραδέχθηκε πως το iPhone είναι μια ακριβή συσκευή

    Apple Unveils iPhone 6

    Το να αγοράσει κάποιος ένα iPhone ειδικά στις μέρες μας σίγουρα είναι μια απόφαση με οικονομική βαρύτητα μιας και η τιμή πώλησης του δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη.

    Ο Tim Cook παραδέχθηκε πρόσφατα κάτι τέτοιο τονίζοντας πως θα υπάρξουν μειώσεις στην τιμή της συσκευές σε κάποιες αγορές παγκοσμίως – Λέτε να ισχύσει και για την Ελλάδα; Κρατάμε μικρό καλάθι.

    Κατά το ταξίδι του στην Ινδία λοιπόν και στην συνέντευξη του με τον Vikram Chandra του NDTV ρωτήθηκε αν θεωρεί το iPhone ιδιαίτερα ακριβό ειδικά μιας και κάποια χαρακτηριστικά του δεν λειτουργούν εκτός Αμερικής.

    Ο Cook απάντησε:

    “Το κέρδος μας σε χώρες όπως η Ινδία είναι μικρό αυτή την στιγμή αλλά αναγνωρίζω πως οι τιμές είναι υψηλές. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό στον βαθμό που μπορούμε και για αυτό τον σκοπό κοιτάμε μια σειρά παραγόντων”

    Ο Cook εξήγησε πως οι φόροι εισαγωγής ενός iPhone είναι ένας από τους λόγους που χώρες σαν την Ινδία πουλάνε τόσο ακριβά την συσκευή ειδικά σε σύγκριση με την Αμερική.

    Η Apple το κοιτάει και μπορεί να μειώσει τις τιμές χωρίς όμως να μειώσει την ποιότητα των συσκευών της όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Cook.

     

    “Δουλεύουμε για να παρουσιάζουμε κάθε φορά το καλύτερο. Αυτό σημαίνει πως δεν θα παίξουμε με τις τιμές συγκεκριμένων πραγμάτων. Δεν θα δημιουργήσουμε ποτέ κάτι για το οποίο δεν είμαστε περήφανοι. Δεν θέλω να μπω σε μια αγορά συσκευών με χαμηλά στάνταρ ποτέ δεν θα κάνουμε κάτι τέτοιο”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles