Ο Tim Cook για ακόμη μια φορά στην λίστα των 100 του Times

0
251

Tim-Cook

Ο  CEO της Apple  Tim Cook ονομάστηκε για ακόμη μια φορά ως ένας από τους 100 ανθρώπους που έχουν επηρεάσει τον κόσμο και αποτελεί μια ηγετική φυσιογνωμία παγκοσμίως σύμφωνα με το περιοδικό Times.

Ο Cook έχει εμφανιστεί αρκετές φορές σε αυτή την λίστα αλλά αυτή την χρονιά ίσως το αξίζει περισσότερο από ποτέ ύστερα από το γεγονός ότι ηγήθηκε της Apple στον αγώνα με το FBI για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Άλλα ονόματα στην λίστα αυτή συμπεριλαμβάνουν τους Bernie Sanders, Kendrick Lamar, Vladimir Putin, Leonardo DiCaprio, και Felix Kjellberg (a.k.a. PewDiePie).

Ο Disney CEO Bob Iger έγραψε για τον Cook αυτή την χρονία αναφέροντας για αυτή την διάκριση:

“H συνεχιζόμενη επιτυχία της Apple χρειάζεται έναν ηγέτη με μεγάλη τόλμη και χαρακτήρα που απαιτεί την τελειότητα και έχει πολύ υψηλά ηθικά κριτήρια. Ο Tim Cook είναι ένας τέτοιος ηγέτης.”

 

Ο Tim Cook εμφανίζεται σε αυτή την λίστα του Times από το 2012 όταν και ανέλαβε τον ρόλο του CEO της Apple. Ο Steve Jobs δεχόταν πολλά θετικά σχόλια για την καθοδήγηση στην καινοτομία της Apple σε αυτή την λίστα. Ο Cook είναι ένας διαφορετικός ηγέτης με ισχυρή άποψη και θέση σε ότι έχει να κάνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον.