24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο Steve Jobs είχε θεωρήσει την ομιλία του στην διαφήμιση Think Different άσχημη ιδέα

    steve-jobs-5

    Αν είδατε την ταινία Jobs τότε ίσως θυμάστε τον Steve να ηχογραφεί τα λόγια για την“Here’s to the crazy ones” διαφήμιση, κατόπιν να κοιτάει την κάμερα και να ρωτάει “Είναι όλα εντάξει;”

    Στην πραγματικότητα ο Ken Segall, σκηνοθέτης της διαφημιστικής καμπάνιας του Think Different αναφέρει στο MacWorld, πως τα πράγματα ήταν λίγο έως πολύ διαφορετικά εκείνη την ημέρα της ηχογράφησης.

    “Φανταστείτε πως ένα άδειο και μοναχικό βήμα ομιλίας όπου μόλις έχει τελειώσει να διαβάζει το κείμενο και τα λόγια είναι ακόμη στον αέρα, κατόπιν μια μεγάλη παύση. Γύρισε με κοίταξε και φώναξε: Αυτό ήταν, Φεύγω από εδώ, Αυτό είναι μια πολύ άσχημη ιδέα. Άνοιξε την πόρτα και έφυγε”

    Ο Jobs λοιπόν είχε βρει τα λόγια πολύ όμορφα στο κείμενο αλλά θεωρούσε απαίσια ιδέα το να τα διαβάσει ο ίδιος. Θεωρούσε πως ο καθένας θα νομίζει πως είναι μεγαλομανής και εγωπαθής όταν θα ακούγανε το μήνυμα.

    “Ήταν αργά και μου είπε στο τηλέφωνο “Είμαι πολύ απασχολημένος σήμερα δεν έχω χρόνο για αυτό, δεν μου αρέσει η ιδέα αλλά θα σου το διαβάσω μια φορά και μετά θα φύγω άμεσα”

    Τελικά ο Jobs επέμενε και το κείμενο το διάβασε ο Richard Dreyfuss – Χρόνια όμως μετά η έκδοση του Steve Jobs και ειδικά μετά τον θάνατο του ξεσηκώνουν ρίγη συγκίνησης κάθε φορά που ακούνε τον ίδιο να λέει τα λόγια.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles