18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Ο Steve Jobs δεν θα ενδιαφερόταν για την ηλικία της Apple

    Steve_Jobs_20071-640x421

    O Steve Jobs σίγουρα δεν ήταν ο πιο συναισθματικός χαρακτήρας στην βιομηχανία της τεχνολογίας και σήμερα έχουμε ακόμη μια απόδειξη.

    Ο πρώην λοιπόν product manager της Apple που δούλευε στην εταιρεία πριν 10 χρόνια έχει μια πολύ ενδιαφέρον ιστορία να διηγηθεί.

    Όταν η Apple έκλεισε τα 30 χρόνια λειτουργίας της είχε ένα όνειρο για την δημιουργία μιας μεγάλης εκδήλωσης για τον εορτασμό αυτό.

    Ο λόγος για τον David Pakman που δούλεψε στην Apple από το 1991 και στον εορτασμό των 30 χρόνων της εταιρείας είχε μαι ιδέα για ένα μεγάλο πάρτι με όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας και για μια τεράστια τούρτα.

    Ο Pakman έτσειλε λοιπόν ένα email στον Steve Jobs παρουσιάζοντας του τις ιδέες του για τον μεγάλο αυτό εορτασμό για να πάρει εν συνεχεία την εξής απάντηση από τον μεγάλο άνδρα της Apple:

    David,

    Apple is focused on the future, not the past.

    —Steve

    O Jobs λοιπόν απλά του είπε πως “Η Apple εστιάζει στο μέλλον και όχι στο παρελθόν”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles