Ο Phil Schiller αναφέρει πως οι SD card θύρες και άλλες θύρες μάλλον δεν θα ξαναγυρίσουν ποτέ σε ένα MacBook Pro

0
408

Μαζί με το ντεμπούτο του νέου 16 ιντσών MacBook Pro ο Phil Schiller της Apple παραχώρησε μια σειρά από συνεντεύξεις. Ο YouTuber Jonathan Morrison είχε την τύχη να καθίσει μαζί με τον Schiller και να του κάνει μια σειρά ερωτήσεων για το νέο MacBook Pro της Apple.

Ένα ενδιαφέρον σημείο αυτής της συνέντευξης ήταν ο Jonathan ρώτησε τον Schiller για τον αν πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση να δούμε εκ νέου μια θύρα SD σε ένα MacBook.

H απάντηση ήταν η εξής:

“Μάλλον όχι, τίποτα για το μέλλον δεν είναι προδιαγεγραμμένο και πάντα κάτι μπορεί να αλλάξει. Αλλά καθώς έχουμε δαπανήσει πολύ χρόνο με την έρευνα πάνω στο MacBook Pro και στο τι χρησιμοποιούν οι χρήστες του και τι θύρες θέλουν σε συνδυασμό με το τι θα χρειάζονται στο μέλλον καταλήξαμε πως όλο και περισσότεροι κάνουν χρήση της USB-C συνδεσμολογίας και της Thunderbolt. Έτσι πιστεύουμε πως το πιο προηγμένο notebook με 4 USB-C/Thunderbolt θύρες θα δώσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα στους χρήστες του σε πράγματα που έρχονται και στο μέλλον. Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο έπρεπε να θυσιάσουμε κάποιες ποιο παραδοσιακές θύρες όπως αυτές των SD. Μπορεί να μην έχουμε κάθε θύρα που υπάρχει διαθέσιμη ενσωματωμένη αλλά αυτές που έχουμε είναι μια απόφαση που προέρχεται μια προσεγμένη μελέτη και έρευνα σε όλα τα επίπεδα και από όλες τις πλευρές.”

Όταν ρωτήθηκε για το νέο σύστημα των 6 ηχείων που είναι συμβατό με το Dolby Atmos ο Schiller ανέφερε:

“Δεν μπορείς να πιστέψεις πως τα ηχεία αυτά σε ένα notebook παράγουν αυτό τον ήχο πραγματικά. Και έχει να κάνει και με την θέση που είναι κάθε φορά ο χρήστης.”

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη αυτή παρακάτω: