14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο Mark Zuckerberg λέει ότι η ροή σας στο Instagram πρόκειται να γίνει ακόμη χειρότερη

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri μοιράστηκε ένα βίντεο στο Twitter (ναι, η ειρωνεία) για να πει στους ανθρώπους ότι το Instagram θα «συνεχίσει να υποστηρίζει φωτογραφίες», καθώς πολλοί χρήστες παραπονιούνται για το πώς η πλατφόρμα ωθεί τυχαία βίντεο στις ροές τους. Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, έχει ουσιαστικά επιβεβαιώσει ότι η ροή του Instagram πρόκειται να γίνει ακόμη χειρότερη.

    Για πολλούς χρήστες του Instagram, η εμπειρία χρήσης του κοινωνικού δικτύου επικεντρωνόταν κυρίως σε φωτογραφίες φίλων και συγγενών έχει χειροτερέψει σημαντικά τους τελευταίους μήνες. Αυτό συμβαίνει επειδή το Instagram χρησιμοποιεί πλέον αλγόριθμους για να εμφανίζει περιεχόμενο ροής από λογαριασμούς που δεν ακολουθείτε, αλλά πιστεύει ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

    Και, αν πιστεύετε ότι το Instagram μπορεί να επανεξετάσει τη στρατηγική του προς το καλύτερο μετά από αυτές τις καταγγελίες, μάλλον κάνετε λάθος. Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τους επενδυτές την Τετάρτη, ο Zuckerberg είπε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να «υπερδιπλασιάσει» την ποσότητα περιεχομένου ροής Instagram που προτείνει η τεχνητή νοημοσύνη. Με άλλα λόγια, θα καταλήξετε να βλέπετε ακόμη περισσότερες αναρτήσεις από άτομα και λογαριασμούς που δεν γνωρίζετε.

    Η κατάσταση του Instagram είναι τόσο περίπλοκη σε αυτό το σημείο που ακόμη και οι διασημότητες όπως οι Kylie Jenner και Kim Kardashian έκαναν έκκληση ζητώντας από το Instagram «να σταματήσει να προσπαθεί να γίνει TikTok». Στη συνέχεια, ο Adam Mosseri απάντησε στα παράπονα με ένα βίντεο που ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να ξοδεύει πόρους για την αντιγραφή λειτουργιών του TikTok.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.