14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο συνιδρυτής της OnePlus Carl Pei αναφέρει πως η καινοτομία της Apple είναι αρκετά πιο αργή πλέον

    Ο One-Plus συνιδρυτής και το μυαλό πίσω από την εταιρεία Nothing, Carl Pei, ανέφερε πρόσφατα πως ήταν ένας από τους μεγαλύτερους οπαδούς της Apple αλλά η καινοτομία της εταιρεία έχει αρχίσει να είναι πολύ αργή και ειδικά τα τελευταία χρόνια.

    Σε συνέντευξη του στο CNBC ο Pei μίλησε για την νέα του εταιρεία Nothing, και το πλάνο της να κυκλοφορήσει ένα νέο σετ με ασύρματα ακουστικά τον Ιούνιο που θα ανταγωνιστούν τα AirPods της Apple.

    Αναφερόμενος στον σχεδιασμό γενικότερα ανέφερε πως θέλει να φέρει πίσω στα τεχνολογικά προϊόντα μια ζεστή και οικεία εμφάνιση τονίζοντας πως τα τεχνολογικά προϊόντα δεν πρέπει να είναι απλά συνδυασμός ηλεκτρονικών συστημάτων και εξαρτημάτων αλλά θα πρέπει να έχουν και μια ατμόσφαιρα ειδικά μιας και έχουν σχεδιαστεί από ανθρώπους και με έξυπνο τρόπο χρησιμοποιούνται από ανθρώπους.

    O Pei θέλει η εταιρεία του να αλλάξει την τεχνολογία με τον ίδιο τρόπο που η Apple έφερε την επανάσταση στην PC αγορά με την παρουσίαση του iMac G3.

    Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν ένας από τους μεγαλύτερους οπαδούς της Apple αλλά τα τελευταία χρόνια βλέπει πως η εταιρεία είναι πιο αργή στον τομέα της καινοτομίας και μάλιστα πολύ.

    “Υπάρχει μια γενικότερη αίσθηση που εκφράζεται από το ερώτημα γιατί να αναβαθμίσω τα τεχνολογικά προϊόντα που χρησιμοποιώ; Αυτό έχει μια απάθεια μιας και κάθε νέα γενιά είναι λίγος πολύ ίδια με την προηγούμενη. Στο παρελθόν όμως οι χρήστες ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με την τεχνολογία αλλά πλέον δεν έχουν σε καμία περίπτωση τον ίδιο ενθουσιασμό και είναι απαθείς. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να σπάσει αυτό ο κύκλος απάθειας.”

    Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του εδώ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.