19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο μέσος όρος αναβάθμισης των iPhones είναι πλέον στα 4 χρόνια από τα 3 χρόνια που ήταν πέρυσι

    Είναι σχεδόν σίγουρο να πούμε πως μετά την κυκλοφορία των iPhone 6 και την έλευση των A σειρών επεξεργαστών της Apple οι χρήστες αναβαθμίζουν όλο και αργότερα την iPhone συσκευή τους. Ο μέσος λοιπόν χρήστης για παράδειγμα ακόμη και σήμερα μπορεί να δηλώνει ευχαριστημένος με ότι έχει να του προσφέρει μια iPhone 6s συσκευή.

    Αυτό λοιπόν είχε σαν αποτέλεσμα τις μη συχνές αναβαθμίσεις συσκευών ειδικά σε ετήσια βάση κάτι που ξεκίνησε να γίνεται ορατό και στις όλο μικρότερες ουρές καταναλωτών έξω από τα Apple Store σε κάθε λανσάρισμα ενός νέου iPhone (Ένας τουλάχιστον βασικός λόγος είναι και αυτός).

    Αυτές οι διαπιστώσεις λοιπόν ενσωματώνονται στην ανάλυση που έκανε στην βιομηχανία γνωστός αναλυτής που κατέληξε στο συμπέρσμα πως ο μέσος όρος αναβάθμισης μια αναβάθμισης iPhone αυξήθηκε στα 4 χρόνια από τα 3 χρόνια που ήταν το 2018.

    Ο αναλυτής προβλέπει πως το 16% της τωρινής βάσης iPhone χρηστών θα αναβαθμίσουν την iPhone συσκευή τους αγοράζοντας μια νέα φέτος κάτι το οποίο σημαίνει πως ότι και η Apple αν ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο είναι σχεδόν αδύνατο να καταφέρει να αλλάξει αυτή την κατάσταση.

    Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που και ο ίδιος ο Tim Cook αναγνώρισε τους μειωμένους ρυθμούς αναβάθμισης τονίζοντας πως οι καταναλωτές κρατούν το iPhone μοντέλο τους περισσότερο χρόνο από ότι παλαιότερα.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles