21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Οι Pro εκδόσεις του iPhone 13 θα έχουν 1 TB αποθηκευτικού χώρου;

    Η Apple φέρετε να δουλεύει πάνω σε εκδόσεις 1TB για τα επερχόμενα iPhone 12 σύμφωνα με τον γνωστό leaker Jon Prosser. Αυτή την στιγμή μεγαλύτερη χωρητικότητα των iPhone φτάνει στα 512GB από τα iPhone XS και έπειτα.

    Τα νέα μοντέλα σύμφωνα με τον leaker είναι ακόμη σε στάδια πρωτότυπων και κάποια από αυτά αυτή την στιγμή έρχονται με μέγιστο αποθηκευτικό χώρο το 1 TB.

    Ο Prosser αναφέρει επίσης και αυτός πως τα επερχόμενα iPhone θα έχουν ένα μικρότερο notch. O ίδιος επιλέγει να μην αναφέρει τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος. Το 1TB αποθηκευτικού χώρου μπορεί να θεωρείται υπερβολικό για πολλούς, όμως με τις φωτογραφίες και τα βίντεο να έχουν όλο και μεγαλύτερο μέγεθος κάθε χρόνο θα είναι ένα συν για όσους θέλουν να βγάζουν πολλά βίντεο με τις συσκευές τους.

    Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.