20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Οι Apple TV+ συνδρομητές είναι περισσότεροι από αυτούς της Hulu και μέχρι στιγμής και της Disney+

    Η Apple ήταν ιδιαίτερα φειδωλή σε ότι αφορά τους αριθμούς των συνδρομητών της νέας Apple TV+ υπηρεσίας της αλλά η Wall Street Journal σήμερα αναφέρει πως ο αριθμός τους για το τελευταίο τρίμηνο του 2019 έφτασε τους 33.6 εκατομμύρια.

    Αυτός είναι μεγαλύτερος από τους αντίστοιχους συνδρομητές που έχει η Hulu και αυτή την στιγμή είναι περισσότεροι και από τους αντίστοιχους της Disney+

    H ίδια η Apple δεν έχει αναφέρει πολλά τονίζοντας μόνο πως είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που βλέπουν οι ίδιοι αυτοί την στιγμή.

    Το δημοσίευμα της Wall Street Journal κάνει πιο ξεκάθαρη αυτή την εικόνα μιας και υπολογίζει 33.6 εκατομμύρια συνδρομητές για την Apple TV+ υπηρεσία, 31.8 εκατομμύρια συνδρομητές για την Hulu και 23.2 εκατομμύρια αντίστοιχα για την Disney+.

    Φυσικά οι ανταγωνιστές τονίσουν πως οι πλειοψηφία των συνδρομητών της Apple TV+ υπηρεσία είναι στην δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ενός έτους που λάνσαρε η Apple με την αγορά ενός νέου iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch ή Mac από τις 10 Σεπτεμβρίου του 2019 και έπειτα. Παραμένει να δούμε πόσοι από αυτούς θα συνεχίσουν να είναι συνδρομητές όταν λήξει αυτή η προσφορά.

    Η Disney+ υπηρεσία λανσαρίστηκε στα μισά του τέταρτου τριμήνου και έτσι αναμένεται να αυξήσει δραματικά τους αριθμούς της αυτό το τρίμηνο όταν και θα γίνει διαθέσιμη και για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

    Ο σχολιασμός του John Gruber βέβαια είναι πολύ σωστός:

    “Αν αυτοί οι αριθμοί είναι κοντά στην αλήθεια τότε η Apple TV+ υπηρεσία είναι στον δρόμο της επιτυχίας. Ναι σίγουρα οι περισσότεροι από αυτούς τους καταναλωτές χρησιμοποιούν την δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο. Αλλά ουσιαστικά αυτός είναι ο σκοπός της promoting κίνησης αυτής της Apple. Η Apple θέλει οι χρήστες να την λάβουν δωρεάν και είναι η απάντηση της στο πως λανσάρεις μια επί πληρωμή συνδρομή με περιεχόμενο όχι μεγαλύτερο από 11 πρωτότυπες σειρές. Κάνεις το Apple TV+ μια συνήθεια για τους χρήστες τώρα και κερδίζεις τα οφέλη μετά. Η Apple μπορεί να δεχτεί το κόστος αυτό της υπομονής της και μάλιστα άνετα.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles