18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Οι τελευταίες beta της Apple είναι έτοιμες και για τους public testers

    iwork-real-time-collaboration-780x437

    Οι πρώτες beta του iOS 10.1 και macOS Sierra 10.12.1 έγιναν σήμερα διαθέσιμες και για τα μέλη του public beta προγράμματος της Apple ύστερα από την χθεσινή τους κυκλοφορία για τους προγραμματιστές.

    Οι iPhone 7 Plus χρήστες που θα εγκαταστήσουν την iOS 10.1 μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από το νέο Portrait Mode που μας παρουσίασε η Apple στο event της πριν νωρίτερα αυτό το μήνα.

    Χρησιμοποιώντας το σύστημα διπλών φακών το Portrait Mode επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί το λεγόμενο bokeh εφέ παρόμοιο με αυτό των DSLR καμερών.

    Η Apple στο συνοδευτικό κείμενο αυτών των beta δεν αναφέρει κάποιο νέο μεγάλο χαρακτηριστικό αλλά υπάρχουν μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων.

    Οι public testers μπορούν να κατεβάσουν την iOS 10.1 μέσω OTA μετά από την εγκατάσταση του configuration προφίλ.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles