icloud-photo-library-delete-hero

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, το iCloud έχει γίνει πολύ χρήσιμο σε αρκετούς χρήστες του, καθώς είναι δυνατό να έχεις τα πάντα online και να έχει πρόσβαση από οπουδήποτε και όποια στιγμή θέλετε.

Η iCloud Photo Library, είναι προς το παρόν σε beta έκδοση, σας να κάνετε back up όλες τις φωτογραφίες σας και τα βίντεο τα οποία έχετε με ανθρώπους και αγαπημένα μέρη, καθώς και όλες σας τις αναμνήσεις, ενώς σας βοηθάει να τα κρατάτε ασφαλή στο iPhone, το iPad και πολύ σύντομα και στο Mac. Ωστόσο, αν έχετε δεδομένα τα οποία δεν σας αρέσουν, ή προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο τα οποία δεν θέλετε να τα έχετε διαθέσιμα πλέον, μπορείτε πολύ απλά να τα διαγράψετε. Με αυτό τον τρόπο, ούτε εσείς αλλά ούτε και κανένας άλλος δεν είναι σε ρίσκο να τα δει ξανά διαθέσιμα.

Πως να διαγράψετε φωτογραφίες και βίντεο μέσω του iCloud.com

H iCloud Photo Library, όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομα, υπάρχει ως μέρος του iCloud. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες από οποιοδήποτε web browser χρησιμοποιώντας το iCloud.com και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάνετε log in στο icloud.com
  2. Κάνετε κλικ στην επιλογή Photos
  3. Κάνετε κλικ στην επιλογή Select
  4. Επιλέξτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θέλετε να διαγράψετε
  5. Πατήστε στην επιλογή Delete που δείχνει και έναν κάδο

icloud-photo-library-delete-screens

Πως να επαναφέρετε φωτογραφίες και βίντεο μέσω του iCloud.com

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το iCloud.com για να επαναφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο τα οποία σβήσατε κατά λάθος ή μετανιώσατε που τα σβήσατε.

  1. Κάνετε log in στο icloud.com
  2. Κάνετε κλικ στην επιλογή Photos
  3. Κάνετε κλικ στην επιλογή Albums στην κορυφή της σελίδας
  4. Κάνετε κλικ στις φωτογραφίες ή τα βίντεο που θέλετε να επαναφέρετε
  5. Πατήστε στο κουμπί Recover

icloud-photo-library-recover-deleted-screens

Ελπίζουμε να σας είναι χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας ρωτήσετε στο φόρουμ!

Σχολιασμός στο φόρουμ