21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν παρουσιάζουν τα επερχόμενα AirPods 3

    To 52audio site κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες από τα επόμενης γενιάς AirPods της Apple. Οι διαρροές για αυτά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τις τελευταίες εβδομάδες με αυτή να μας παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο τα 3ης γενιάς AirPods.

    Όπως φαίνεται τα 3ης γενιάς AirPods έχουν δανειστεί στοιχεία από τα AirPods Pro, με μικρότερη σχεδιαστική υπογραφή, πιο κοντή θήκη φόρτισης και τοποθέτηση των αισθητήρων σε άλλα σημεία.

    Ένα θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών ήταν αυτά τα νέα AirPods θα είχαν διαφορετικά μεγέθη στα ear tips όπως τα AirPods Pro. Οι σημερινές φωτογραφίες δείχνουν πως κάτι τέτοιο τελικά μάλλον δεν θα ισχύσει με την Apple να φέρνει ένα universal σχεδιασμό όπως και στα τωρινά AirPods.

    Τα 3ης γενιάς AirPods έχουν μια περίεργη μίξη στοιχείων τόσο από τα AirPods όσο και από τα AirPods Pro. Στα αυτιά κάποιου θα μοιάζουν πολύ με τα AirPods Pro αλλά εξωτερικά τα ηχεία μοιάζουν με τα κανονικά AirPods. Επίσης ο χειρισμός τους θα γίνεται όπως αυτός των AirPods Pro στο stem του κάθε ακουστικού.

    Το site αναφέρει πως αυτά τα νέα AirPods θα έχουν ενσωματωμένο το ίδιο H1 chip που έχουμε στα δεύτερης γενιάς AirPods. Επίσης δεν θα έρθουν με χαρακτηριστικά όπως αυτά της ακύρωσης θορύβου και transparency mode. Στον τομέα της αυτονομίας θα είναι αντίστοιχα των AirPods κάτι το οποίο θα σημαίνει 5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής και με την θήκη φόρτισης τους να φτάνουν την μια ημέρα.

    Αναμένουμε την κυκλοφορία τους και βάση των τελευταίων φημών κάποια στιγμή μέσα σε αυτό τον μήνα ίσως και κατά το φημολογούμενο event της Apple που εικάζεται πως θα γίνει στις 23 Μαρτίου.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.