20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η πίσω γυάλινη επιφάνεια των iPhone 12 Pro μπορεί πλέον να επισκευαστεί χωρίς αντικατάσταση της συσκευής

    Τον περασμένο μήνα είχα αναφερθεί πως η Apple είχε βρει ένα τρόπο να επισκευάζει την πλάτη των iPhone 12 και iPhone 12 mini χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσει ολόκληρη την συσκευή. Αυτός ο τρόπος ξεκίνησε λοιπόν να εφαρμόζεται στην Apple και στα εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά κέντρα της ανά τον κόσμο.

    Όπως αναφέρει το MacRumors, φαίνεται πως αυτή η επισκευαστική δυνατότητα επεκτείνεται πλέον και στα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

    To site λοιπόν έχοντας πρόσβαση σε εσωτερικό κείμενο της Apple αποκάλυψε πως η Apple έχει στείλει οδηγίες αυτών των επισκευών και στα 4 πλέον μοντέλα της iPhone 12 σειράς.

    “Apple Store και εξουσιοδοτημένα Service της Apple έχουν πρόσβαση σε ένα νέο “iPhone Rear System” που πλέον είναι διαθέσιμο για όλα τα iPhone 12 μοντέλα.”

    Για να κάνει αυτή την επισκευή εφικτή η Apple δημιούργησε λοιπόν αυτό το σύστημα που συμπεριλαμβάνει όλα τα μέρη της συσκευής εκτός από την οθόνη και την κάμερα στο πίσω μέρος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.