24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Νέα φήμη δείχνει iPhone 7 Plus με 3 GB RAM

    iPhone-6s-Plus-iFixit-teardown-image-002

    Ο Apple επεξεργαστής A10 που θα βρίσκεται στα επερχόμενα iPhone θα μας έρθει με 3 GB RAM τουλάχιστον στο iPhone 7 Plus μοντέλο σύμφωνα με προηγούμενες προβλέψεις και αναφορές από τα TrendForce, Deutsche Bank και KGI Securities.

    Το παραπάνω έρχεται να “επιβεβαιώσει” εκ νέου το DigiTimes αναφέροντας και αυτό στο άρθρο του πως η μνήμη στο εν λόγω μοντέλο θα αυξηθεί από τα 2 GB στα 3 GB.

    Μεγάλοι παραγωγοί DRAM όπως οι Samsung Electronics, SK Hynix και Micron Technology είδαν μειώσεις στην παραγωγική τους γραμμή το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο φέτος κάτι που τους έκανε να αυξήσουν τις τιμές στα DRAM chip.

    Με την έλευση του iPhone 7 όμως και άλλων νέων smartphones που όπως όλα δείχνουν θα αυξήσουν την RAM τους η παραπάνω εικόνα αναμένεται να αλλάξει το τρίτο τρίμηνο.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως και επερχόμενες Android ναυαρχίδες θα αυξήσουν την RAM τους από τα 4 GB στα 6 GB.

    To 4.7 ιντσών μοντέλο του iPhone 7 αναμένεται να μείνει πίσω από αυτή την εξέλιξη και έτσι να έρθει με 2 GB RAM όπως και τα iPhone 6s, 6S Plus και iPhone SE.

    Η αύξηση στην RAM για το iPhone 7 Plus μοντέλο δικαιολογείται μιας και θα χρειαστεί περισσότερη επεξεργαστική ισχύ στην λήψη εικόνων και βίντεο αν επαληθευτούν και οι φήμες για ένα σύστημα διπλών φακών στην κάμερα που θα είναι ένα από τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles