23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Νέα διαρροή επιβεβαιώνει την έλευση τεσσάρων νέων iPhone το Φθινόπωρο

    Οι τελευταίες διαρροές θέλουν την Apple να ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του νέου iPhone SE 2020 ακόμη και την επόμενη εβδομάδα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έχουν σταματήσει τα δημοσίευμα για την πολυαναμενόμενη iPhone 12 γραμμή του iPhone που περιμένουμε να δούμε το Φθινόπωρο.

    Νέες πληροφορίες από τον γνωστό πλέον Jon Prosser στο Twitter έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι είχε προβλέψει και ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo νωρίτερα και που σας είχαμε παρουσιάσει.

    Έτσι για ακόμη μια φορά διαβάζουμε για 4 νέα μοντέλα που θα είναι συμβατά με 5G δίκτυα.

    Οι ίντσες στην οθόνη τους θα ξεκινάνε από τις 5.4 και θα φτάνουν ως και στις 6.7 ίντσες. Πιο συγκεκριμένα, το πιο απλό iPhone 12 έχει κωδική ονομασία D52G θα έχει σώμα αλουμινίου, οθόνη 5.4 ιντσών, A14 Bionic που θα υποστηρίζει 5G καθώς και διπλή κάμερα στην πλάτη. Ελαφρώς πιο πάνω θα βρίσκεται ένα παρόμοιο iPhone με κωδική ονομασία D53G και οθόνη 6.1 ιντσών ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ίδια.

    Οι Pro εκδόσεις τώρα θα έχουν οθόνη 6.1 και 6.7 ίντσες ενώ ο κωδικός της εκάστοτε έκδοσης θα είναι D53P και D54P. Αυτά τα δύο smartphone έρχονται με τετραπλή κάμερα στην πλάτη η οποία ίσως αποτελείται από κύρια κάμερα στα 64MP και δύο ακόμη κάμερες στα 12MP ενώ θα υπάρχει και ο LiDAR αισθητήρας που ενσωματώθηκε και στο iPad Pro 2020. Φυσικά, θα ενσωματώνουν A14 Bionic και θα υποστηρίζουν 5G.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles