20 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Μια ορχήστρα από MacBook στην νέα διαφήμιση της Microsoft

    Microsoft-skype-macbooks-640x454

    H Microsoft άθελα της και όχι μόνο πολλές φορές κάνει διαφήμιση μόνη της στην Apple όσο παράξενο και αν σας φαίνεται. Από τις φωτογραφίες λοιπόν που διέρρευσαν και έκαναν τον γύρω του διαδικτύου με τους δημοσιογράφους του CNN να χρησιμοποιούν τα Surface Pro 3 της εταιρείας ως stands για iPad, η εταιρεία προς έκπληξη πολλών παρουσίασε μια νέα διαφήμιση της που το κέντρο της προσοχής είναι τα MacBook και όχι για μια αρνητική κριτική.

    Η Microsoft λοιπόν δημοσιοποίησε μια νέα διαφήμιση για το Skype στο Facebook σήμερα θέλοντας να τονίσει την δυνατότητα του Skype στον συγχρονισμό. Για αυτό τον σκοπό επιστρατεύτηκαν μια σειρά από MacBooks και ούτε ένα PC. Ναι καλά διαβάσατε.

    Συγκεκριμένα στο βίντεο παρακάτω βλέπουμε τον ΝΥC μαέστρο Bryant Park να είναι περιτριγυρισμένος από 11 MacBooks που έχουν συνδεθεί με διάφορους μουσικούς. Το moto της διαφήμισης είναι το “Η πρώτη ψηφιακή ορχήστρα παραμένει συνδεμένη και συγχρονισμένη με το Skype”

    To θέμα είναι πως την παράσταση κλέβουν τα MacBooks και τα iPhones των μουσικών που βρίσκονται πίσω από την ορχήστρα.

    Ακόμη ένα FAIL στο μάρκετινγκ για την Microsoft.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles