13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Μητέρα χρησιμοποιεί το Find My iPhone για να βρει την κόρη της (θύμα απαγωγής)

    20150923_iphone-6s_0010-780x535

    Μια μητέρα χρησιμοποίησε την υπηρεσία της Apple Find My iPhone για να εντοπίσει την κόρη της που είχε πέσει θύμα απαγωγής στο πάρκινγκ των MacDonalds 150 μίλια από το σπίτι τους στο Pittsburgh.

    Η κόρη της είχε κρατηθεί παρά την θέληση της από το πρώην αγόρι της ο οποίος την απήγαγε δένοντας τα χέρια και το στόμα της με αυτοκόλλητη ταινία αλλά ευτυχώς για όλους ο εξίσου νεαρός δεν αφαίρεσε από την άτυχη κοπέλα το iPhone της.

    H κόρη κατάφερε να στείλει μήνυμα στην μητέρα της ζητώντας βοήθεια κάτι που ενεργοποίησε την μητέρα για να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία και χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της Apple να εντοπίσουν τελικά το νεαρό θύμα πριν ο νεαρός απομακρυνθεί όπως είχε σχεδιάσει με την κοπέλα για κάποια άλλη πολιτεία.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles