Με το Traverse μπορείτε να δημιουργήσετε shortcuts για το 3D Touch

0
386

Traverse-3D-Touch-Cydia-tweak

 

Kάτι τέτοια tweaks είναι που κάνουν το Jailbreak φανταστικό! Το Traverse είναι ένα εργαλείο με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε 3D Touch συντομεύσεις για κάθε εφαρμογή! Θα το εκτιμήσετε ιδιαίτερα όσοι από εσάς έχετε iPhone 6s ή 6s Plus μιας και πολλές εφαρμογές ακόμα δεν έχουν αναβαθμιστεί ώστε να υποστηρίζουν το 3D Touch.

Δημιουργώντας τις δικές σας συντομεύσεις, μπορείτε να βελτιώσετε την προσβασιμότητά σας όπως θέλετε, για παράδειγμα μπορείτε μέσω του Reddit να ανοίγετε απευθείας ένα συγκεκριμένο subreddit ή να μπορείτε να ανοίξετε ένα συγκεκριμένο φάκελο mail από τον αγαπημένο σας mail client. Για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να γνωρίζετε το Bundle ID της εφαρμογής καθώς και ένα URL scheme για να δουλέψει το Traverse. Οκ δεν είναι ακόμα 100% έτοιμο αλλά δουλεύει και στην τελική αυτό είναι που μετράει.

Traverse-Cydia-tweak-iOS-9

 

Στο παρακάτω βίντεο του δημιουργού, θα δείτε τα βήματα που χρειάζονται ώστε να έχει ο χρήστης την επιλογή να οδηγηθεί σπίτι μέσω του Maps με μια απλή κίνηση 3D Touch. Δεν είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να ξέρετε τι κάνετε. Αξίζει τον κόπο πραγματικά, πιστέψτε μας.

Μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν από το repo, cydia.bolencki13.com/repo.

σχολιασμός στο φόρουμ