24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Μετά την επιτυχία του Jet Black έρχεται και ένα Jet White iPhone 7/7 Plus;

    iphone-7-2

    Μια νέα αναφορά από το Ιαπωνικό blog Macotakara κάνει λόγο για σκέψεις της Apple να προσθέσει ένα Jet White χρωματισμό στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

    Η επιτυχία που είχε ο Jet Black χρωματισμός ίσως λοιπόν φέρει και ένα αντίστοιχο εντυπωσιακό τελείωμα στις αποχρώσεις του λευκού;

    H σειρά αυτή την στιγμή του iPhone 7 βγαίνει σε Silver, Black, Gold, Rose Gold και Jet Black χρωματισμούς.

    Η παραπάνω είδηση θα πρέπει αυτή την στιγμή να θεωρηθεί όχι απαραίτητα έγκυρη μιας και η πηγή πίσω από αυτό το δημοσίευμα δεν προσφέρει κάποιες άλλες πληροφορίες.

    Μάλιστα μέχρι και σήμερα και από το πρώτο iPhone η Apple δεν έχει προσθέσει κάποιο νέο χρώμα κατόπιν της αρχικής του παρουσίασης και σε δεύτερο χρόνο.

    Πάντα η εισαγωγή νέων χρωμάτων γίνεται στην αρχή όπως στην περίπτωση του Χρυσού με το iPhone 5s και του Rose Gold στο iPhone 6s.

    H μόνη εξαίρεση ήταν στο iPhone 4 που η λευκή έκδοση εμφανίστηκε στην αγορά 9 μήνες μετά την κυκλοφορία του μαύρου μοντέλου.

    Παρά λοιπόν το γεγονός ότι το Macotakara είναι αρκετά αξιόπιστο για αυτή του την δημοσίευση κρατάμε μικρό καλάθι μιας και όλη η ιστορία βασίζεται σε 2 προτάσεις.

    Από την άλλη η πιθανότητα για ένα Jet White iPhone 8 είναι πιο μεγάλη και οι φήμες για αυτό έχουν ξεκινήσει από την στιγμή που η Apple έδωσε στην κυκλοφορία το κεραμικό Apple Watch Edition.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles