22.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κάνε δικό σου το φανταστικό iKlips Flash Drive

    a4e41bc3c1fa54a0713c50300f32

    Έχουμε μπει για καλά στο καλοκαίρι κάτι το οποίο σημαίνει πως πολλοί από εσάς κάνετε συχνές αποδράσεις σε παραλίες και όχι μόνο ενώ κάποιοι άλλοι προγραμματίζετε τις διακοπές σας.

    Είναι μια από τις εποχές που φίλοι του iPhone πραγματικά ευχαριστούνται τις λήψεις φωτογραφιών και βίντεο με την συσκευή τους. Οι χρήστες του iPad δε σίγουρα θέλουν να έχουν το αγαπημένο τους tablet μαζί για να αναπαράγουν ψηφιακό περιεχόμενο και όχι μόνο όπου και να βρίσκονται.

    Σε όλα τα παραπάνω αυτό που θα σας προβληματίσει σίγουρα και πέρα από την αυτονομία της συσκευής (υπάρχει η λύση των powerbank) είναι αυτή της χωρητικότητας.

    IMG_20160625_115716

    Η λύση όπως σας δείξαμε πριν μερικές εβδομάδες υπάρχει και ακούει στο όνομα iKlips Flash Drive. Ένας φανταστικό αξεσουάρ για την iOS συσκευή σας που μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

    Διαβάστε το αναλυτικό review μας και δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

    IMG_20160625_113537

    Σε συνεργασία με την  SmartPlusNew θα προσφέρουμε σε ένα τυχερό ή τυχερή από εσάς ένα iKlips Flash Drive 16 GB με το οποίο αυτόματα θα έχετε:

    • Επιπλέον χωρητικότητα στην iOS συσκευή σας για 8.500 φωτογραφίες
    • Επιπλέον χωρητικότητα στην iOS συσκευή σας για 20 ώρες βίντεο
    • Επιπλέον χωρητικότητα στην iOS συσκευή σας για 4.000 τραγούδια

    Ο Διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 και θα λήξει την Κυριακή 31 Ιουλίου με τον τυχερό ή τυχερή να ανακοινώνεται λίγο αργότερα και μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

    ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    iKlips Flash Drive Διαγωνισμός

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles