Μόλις σήμερα, η Apple κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για το iCloud για το λογισμικό Windows, φέρνοντας την έκδοση 7.8.1. Αυτή η ενημέρωση ήρθε μετά από πολλές αναφορές χρηστών για προβλήματα ασυμβατότητας μεταξύ του iCloud και των Windows 10 και του τελευταίου update που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2018. Προβλήματα ασυμβατότητας εμφανίστηκαν στον συγχρονισμό φωτογραφιών κι άλλα πολλά.

Όπως αναφέραμε και σε παλαιότερη δημοσίευσή μας, από την προηγούμενη εβδομάδα, η Apple κι η Microsoft δούλεψαν αρκετά για την επίλυση των προβλημάτων ασυμβατότητας. Στην ουσία, οι χρήστες που προσπαθούσαν να εγκαταστήσουν το iCloud στην τελευταία αναβάθμιση των Windows 10, αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα και τους εμφανιζόταν κάποιο μήνυμα λάθους. Από την άλλοι, χρήστες που το είχαν εγκαταστήσει ήδη, είχαν προβλήματα με το συγχρονισμό φωτογραφιών κι άλλων χαρακτηριστικών.

Ένα βήμα που έκανε η Microsoft για ν’ αποτρέψει, αρχικά, κάποια από τα προβλήματα, ήταν ν’ αποτρέψει/μπλοκάρει τους χρήστες στο να κάνουν την τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο.

Το σημερινό update φαίνεται πως έχει επιλύσει όλα τα προβλήματα που αναφέρθηκαν κι οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση της εφαρμογής άφοβα. Μέχρι τώρα, όσοι προχώρησαν στην αναβάθμιση, φάνηκε πως επιλύθηκαν όλα τα θέματα ασυμβατότητας από την προηγούμενη έκδοση.