22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Κάποιοι HomePod χρήστες αναφέρουν πρόβλημα πρόσβασης στην Apple Music υπηρεσία μετά την 14.5 αναβάθμιση

    Κάποιοι HomePod χρήστες αναφέρουν θέματα πρόσβασης στην Apple Music υπηρεσία μετά την αναβάθμιση στην 14.5 έκδοση. Όταν χρησιμοποιούν το “Hey Siri” για να γίνει αναπαραγωγή κάποιου καλλιτέχνη ή τραγουδιού δεν λαμβάνουν απάντηση μιας και η Siri δεν μπορεί να το βρει στην υπηρεσία της Apple.

    Αυτό το θέμα έρχεται μια εβδομάδα μετά την έκδοση HomePod 14.5 που έφερε όπως ανέφερε η Apple διορθώσεις σφαλμάτων.

    Τα προβλήματα αυτά με την Apple Music υπηρεσία και το HomePod έρχονται την στιγμή που η Apple φαίνεται πως αντιμετωπίζει και μια σειρά από προβλήματα στις cloud υπηρεσίες της. Έτσι λοιπόν την Τρίτη πολλές iCloud υπηρεσίες δεν ήταν προσβάσιμες σε πολλούς χρήστες για πολλές ώρες. Επίσης πρόβλημα παρόμοιο παρουσιάστηκε και με το iTunes και την Apple Music υπηρεσία.

    Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια απάντηση για το τι μπορούν να κάνουν οι χρήστες που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Apple Music υπηρεσία στο HomePod. Κάποιοι αναφέρουν πως όταν έκαναν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο HomePod το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

    Ο AirPlay τρόπος αναπαραγωγής από το Apple Music σε ένα HomePod λειτουργεί κανονικά ακόμη και σε αυτούς που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Hey Siri λειτουργία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.