23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Θα πρέπει να εγκαταστήσετε την iOS 13 σήμερα ή να κάνετε λίγο υπομονή για την iOS 13.1;

    H Apple όπως σας ενημερώσαμε κυκλοφόρησε σήμερα στο ευρύ κοινό την μεγάλη της αναβάθμιση για iPhone και iPod Touch, iOS 13, μετά από 3 μήνες σε beta testing. Η αναβάθμιση αυτή περιλαμβάνει μια σειρά από νέα και χρηστικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων των Dark Mode, Apple Arcade και άλλα. Θα πρέπει όμως να εγκαταστήσετε αυτή την έκδοση σήμερα ή να κάνετε λίγο υπομονή;

    Αυτή η χρονιά είναι διαφορετική από άλλες iOS κυκλοφορίες. Ενώ η iOS 13 ήταν ακόμη σε beta η Apple ξεκίνησε να κάνει τεστ και στην iOS 13.1 που θα γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό στις 24 Σεπτεμβρίου. Αυτό ήταν μια πρώτη ένδειξη αν μη τι άλλο και μια παραδοχή της Apple πως η iOS 13 έκδοση δεν ήταν τελείως ομαλή.

    Η Apple επίσης μετέφερε την ημερομηνία διάθεσης της iOS 13.1 μια εβδομάδα νωρίτερα, από τις 30 Σεπτεμβρίου που είχε οριστεί αρχικά στις 24 Σεπτεμβρίου. Τα πρώτα reviews της iOS 13 ακόμη και σε νέες συσκευές όπως το iPhone 11 έδειξαν πως η σημερινή έκδοση της Apple έχει κάποια θέματα.

    Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουν αναφερθεί:

    • Αναπάντεχο κλείσιμο εφαρμογών όταν κάποιος τις ανοίγει
    • Πτώση του cellular σήματος
    • Αργή εκκίνησης της εφαρμογής της κάμερας
    • Οι φωτογραφίες εμφανίζονται με διαφορετικές ημερομηνίες λήψης
    • Προβλήματα με το AirDrop
    • H σύνδεση στο Apple Arcade δεν είναι άμεσα εφικτή
    • Ο διακόπτης cellular φαίνεται απενεργοποιημένος

    Με την iOS 13.1 να είναι μόλις μερικές μέρες μακριά η λογική επιλογή για τους περισσότερους είναι να προσπεράσουν την σημερινή iOS 13 και με τα προβλήματα που φαίνεται να παρουσιάζει σε αρκετούς χρήστες.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles