23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η YouTube σταματάει την υποστήριξη του 3ης γενιάς Apple TV

    Όπως αναφέρει το 9to5Mac, η YouTube σύντομα σταματάει την υποστήριξη για το 3ης γενιάς Apple TV και παλαιότερα μοντέλα. Οι χρήστες λοιπόν αυτών που θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν YouTube θα πρέπει να κάνουν χρήση του AirPlay από το iPhone, iPad η Mac.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αλλαγή αυτή δεν επηρεάζει το 4ης γενιάς Apple TV γνωστό και ως Apple TV HD καθώς και το Apple TV 4K.

    Oι χρήστες του 3ης γενιάς Apple TV μάλιστα έχουν λάβει και το παρακάτω μήνυμα:

    “Από τις αρχές Μαρτίου η εφαρμογή του YouTube δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη στο Apple TV (3ης γενιάς.) Μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις YouTube στο Apple TV 4K, Apple TV HD, iPhone ή iPad. Μέσω AirPlay μπορείς επίσης να κάνεις stream του περιεχομένου του YouTube από την iOS συσκευή σου απευθείας σε ένα Apple TV 3ης γενιάς η παλαιότερο.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.