20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η TSMC σχεδιάζει την παραγωγή 3nm chips με το βλέμμα της στα 2023 iPhones

    Ο κατασκευαστής των επεξεργαστών A-series και M1 της Apple TSMC σχεδιάζει να ξεκινήσει μια παραγωγή με ρίσκο όπως ονομάζεται για 3nm chips που θα χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικά iPhones λογικά όμως από το 2023 και έπειτα.

    Η παραγωγή ρίσκου είναι εκείνο το στάδιο όπου ένας κατασκευαστής βασιζόμενος αποκλειστικά σε εσωτερικά τεστ πιστεύει πως είναι έτοιμος να κάνει δοκιμές σε σχέδια πελατών του έτσι ώστε να δει αν μπορεί να έχει παραγωγή σε αυτά.

    Σε αυτό το στάδιο μπορεί να εμφανιστούν θέματα τα οποία πρέπει να διορθωθούν πριν ο κατασκευαστής ξεκινήσει ρυθμούς μαζικής παραγωγής των chips του.

    Το Digitimes αναφέρει πως η TSMC θα είναι έτοιμη για να μπει σε στάδιο μαζικής παραγωγής για αυτά τα chips κατά το δεύτερο μισό του 2022.

    TSMC is on track to move 3nm process technology to risk production in 2021 followed by volume production in the second half of 2022, according to the pure-play foundry.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.