20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Pangu ομάδα κυκλοφορεί Pangu jailbreak για το iOS 9.1

    pangu-jailbreak-9.1

    Από το πουθενά σήμερα η ομάδα της Pangu κυκλοφόρησε ένα jailbreak για το iOS 9.1. Το εργαλείο πλέον είναι στην έκδοση 1.3.0 ενώ το jailbreak είναι συμβατό μόνο με 64 bit συσκευές συμπεριλαμβανομένων έτσι του iPhone 5S και iPad Mini 2.

    To jailbreak αυτό έγινε εξαιτίας της ανακάλυψης και χρήστης του kernel bug της iOS 9.1 έκδοσης αλλά τα άσχημα νέα είναι πως αυτό το bug το έχει διορθώσει η Apple στην iOS 9.2 έκδοση του λογισμικού της. Ίσως και αυτός είναι ο βασικός λόγος που βλέπουμε σήμερα να γίνεται διαθέσιμο αυτό το εργαλείο.

    Οι συμβατές συσκευές λοιπόν είναι οι:

    • iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s
    • iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2

    Οι οδηγίες εγκατάστασης και χρήστης του νέου αυτού jailbreak εργαλείου είναι παρόμοιες με τα προηγούμενα.

    Να τονίσουμε πως το εν λόγω εργαλείο δεν θα ενθουσιάσει πολλούς χρήστες μιας και αυτοί που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μόνο είναι αυτοί που έχουν jailbroken την συσκευή τους στην iOS 9.0.2, ή αυτοί που δεν έχουν αναβαθμίσει την συσκευή τους σε νεότερες εκδόσεις της iOS 9.1.

    Να τονίσουμε πως παράθυρο για να κάνει downgrade κάποιος την συσκευή του σε παλαιότερη έκδοση έχει κλείσει από την Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles