21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Netflix θέλει να μπει στον χώρο του gaming και να ανταγωνιστεί την Apple Arcade υπηρεσία;

    Φήμες θέλουν την Netflix να σκέφτεται σοβαρά να ανταγωνιστεί υπηρεσίες όπως η Apple Arcade και η Google Stadia λανσάροντας την δική της πλατφόρμα συνδρομών για παιχνίδια. Η εταιρεία μάλιστα ήδη ψάχνει υψηλόβαθμο στέλεχος στον χώρο αυτό για να ηγηθεί αυτών των προσπαθειών.

    Η Netflix έχει αναφέρει πως το βίντεο περιεχόμενο ανταγωνίζεται τα παιχνίδια και περίπου στο ίδιο κοινό. Με άλλα λόγια όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουν οι χρήστες σε παιχνίδια τόσο λιγότερο χρόνο αφιερώνουν στην αναπαραγωγή βίντεο.

    Η εταιρεία έχει κάνει κάποια βήματα στον χώρο του gaming φέροντας μια σειρά από διαδραστικά επεισόδια σειρών όπως το Black Mirror: Bandersnatch ενώ πίσω το 207 είχε λανσάρει ένα iPhone και iPad τίτλο βασισμένο στην σειρά Stranger Things.

    To The Information την περασμένη εβδομάδα ήταν το πρώτο που είχε κάνει αναφορά για αυτά τα πλάνα της Netflix με το Axios να δίνει περισσότερες πληροφορίες σήμερα

    The Information:

    “Η Netflix ψάχνει να προσλάβει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος για να του αναθέσεις την προέκταση της πλατφόρμας και στα videogames. Η εταιρεία έχει ήδη έρθει σε επαφή με βετεράνους του χώρου πιέζοντας προς αυτή την κατεύθυνση. Μια ιδέα είναι να δημιουργήσει μια υπηρεσία παρόμοια με αυτή της Apple Arcade.”

    To Axios αναφέρει σήμερα:

    “Πηγή μας κοντά στα πλάνα αυτά της Netflix αναφέρουν πως η εταιρεία σκέφτεται ένα μικρότερο Apple Arcade. Θα υπάρχει μια μίξη αδειών τόσο για πνευματικά δικαιώματα σε τίτλους ήδη διαθέσιμους όσο και σε πρωτότυπες δουλειές.”

    Καμία βέβαια από τις δύο αυτές αναφορές δεν δίνουν ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε μια τέτοια υπηρεσία θα είναι έτοιμη από την Netflix.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.