Η iPhone 6s κάμερα μπορεί να χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία της Sony

0
241

iPhone-6-640x466

Οι φήμες για το επερχόμενο iPhone 6S έχουν ξεκινήσει και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη πως πολύς λόγος γίνεται για μια βελτιωμένη κάμερα.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από την Κίνα η επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple θα έχει μια κάμερα 12MP με έναν ειδικό αισθητήρα της Sony που θα ενσωματώνει μια τεχνολογία για πολύ καλές λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Πρόσφατα μάθαμε από την Keving Wang της IHS Technology πως τόσο το iPhone 6S όσο και το iPhone 6S Plus θα έχουν 12 MP κάμερα με μικρότερα όμως pixel σε σχέση με την κάμερα στα τρέχον μοντέλα και αυτό για λόγους θορύβου που δημιουργείτε στις περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού.

Η σημερινή αναφορά κάνει λόγο για την ενσωμάτωση της RGBW τεχνολογίας της Sony που προσθέτει ένα άσπρο sub-pixel δίπλα στα βασικά RGB, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα των φωτογραφιών πάρα τα μικρότερα pixel στα όποια έγινε αναφορά από τον Wang.

H Apple φημολογείται πως είχε σχεδιάσει την ενσωμάτωση αυτού του αισθητήρα και της τεχνολογίας για τα εφετικά μοντέλα αλλά τελικά προτίμηση να περιμένει ένα χρόνο μέχρι να είναι σίγουρη για αυτή της την επιλογή.

Όπως και να έχει και ο διάσημος πλέον αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει πως η Apple θα παρουσιάσει μια κάμερα 12 MP στα επερχόμενα μοντέλα της και μάλλον αυτό θα είναι και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων συσκευών μαζί ίσως με την Force Touch τεχνολογία.

Σχολιασμός στο φόρουμ