17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η iOS 15 θα επιτρέπει το αίτημα επιστροφής χρημάτων In-App αγορών απευθείας από τις ίδιες τις εφαρμογές

    Ένα μικρό αλλά πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό φέρνει η iOS 15 με την δυνατότητα που θα δίνει στους χρήστες να ζητούν επιστροφές χρημάτων για in-app αγορές απευθείας από την εφαρμογή αντί να πρέπει να πάνε στο Report a Problem του site της Apple όπως γίνεται μέχρι και σήμερα.

    Η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο StoreKit API που δίνει την δυνατότητα στους προγραμματιστές να εφαρμόζουν την επιλογή για επιστροφή χρημάτων μέσα από την ίδια τους την εφαρμογή. Οι χρήστες που θα επιλέγουν αυτή την επιλογή εν συνεχεία θα επιλέγουν και την συγκεκριμένα αγορά που έκαναν – θα αναφέρουν το πρόβλημα και εν συνεχεία θα αποστέλλουν το αίτημα τους.

    Μόλις γίνει αυτό οι χρήστες θα λαμβάνουν ένα email από την Apple για την εξέλιξη του αιτήματος τους αυτού μέσα σε 48 ώρες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.