21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η iOS 14.3 beta μάλλον αποκαλύπτει τον σχεδιασμό των επερχόμενων AirPods Studio headphones

    Ένα νέο εικονίδιο που βρέθηκε στην iOS 14.3 beta που έγινε διαθέσιμη χθες στους προγραμματιστές μοιάζει με την AirPods Studio εικόνα που διέρρευσε τον Σεπτέμβριο. Νωρίτερα φέτος το Bloomberg περιέγραψε τα AirPods Studio ως headphones με μια retro εμφάνιση και οβάλ ακουστικά που συνδέονται με ένα λεπτό μεταλλικό πλαίσιο.

    Έχουμε ακούσει επίσης μέχρι σήμερα πως τα AirPods Studio θα έχουν αναγνώριση αυτιών έτσι ώστε αυτόματα να μπαίνει σε παύση η μουσική όταν ο χρήστης τα αφαιρεί. Επίσης θα υπάρχουν αισθητήρες που θα μπορούν να αναγνωρίσουν το αριστερό και το δεξί αυτί έτσι ώστε να στέλνουν τα αντίστοιχα ηχητικά κανάλια.

    Οι φήμες θέλαν την Apple να τα παρουσιάζει επίσημα κάποια στιγμή φέτος αλλά αυτό πλέον μοιάζει πολύ απίθανο να γίνει. Αν και θεωρητικά η εταιρεία μπορεί να τα λανσάρει τον Δεκέμβριο οι περισσότεροι πιστεύουν πως αυτή η παρουσίαση θα γίνει στις αρχές του 2021.

    Τουλάχιστον έχουν απτές αποδείξεις πως η Apple ακόμη δουλεύει πάνω στα AirPods Studio μιας και τα νεότερα εικονίδια μόλις προστέθηκαν στον πηγαίο κώδικα του iOS. Σε ότι αφορά την τιμολόγηση τους οι φήμες θέλουν την Apple να τα προσφέρει ως μια premium λύση στην αγορά με κόστος περίπου στα $349.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.