17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Intel παρουσιάζει ένα MacBook Pro σε διαφήμιση επεξεργαστή της… που η Apple δεν ενσωματώνει!

    Η Intel έχει βγάλει μια άκρως επιθετική πολιτική στην Apple από τότε που η δεύτερη αποφάσισε να κάνει την μεγάλη αλλαγή και να φέρει στα Macs δικούς της επεξεργαστές με τα πρώτα M1 Macs να είναι ήδη στην αγορά. Η πρόσφατη καμπάνια της Intel “Go PC” έφερε ακόμη και τον πρώην “I’m Mac” ηθοποιό Justin Long για να κοροϊδέψει τα νέα M1 Macs.

    Σε μια νέα αψυχολόγητη ενέργεια η Intel χρησιμοποιεί ένα MacBook Pro αυτή την φορά σε νέο διαφημιστικό για να προωθήσει “Τον ταχύτερο και καλύτερο επεξεργαστή σε ένα ελαφρύ και λεπτό laptop”. Το θέμα είναι πως…. η Apple ΔΕΝ χρησιμοποιεί σε κανένα MacBook της αυτό τον επεξεργαστή!!

    Όπως αναφέρει το iThinkDifferent, η νέα διαφήμιση της Intel παρουσιάζει τον 11ης γενιάς Tiger Lake Intel Core i7 επεξεργαστή. Δείχνει έναν χρήστη που φαίνεται να παίζει κάποιον τίτλο σε ένα MacBook Pro. Η Intel έχει κρύψει το λογότυπο της Apple από την εικόνα αλλά το Mac ξεχωρίζει εύκολα από το trackpad, τις θύρες του και αν κάποιος κάνει ζουμ στην φωτό φαίνεται ακόμη και η Touch Bar.

    Ακόμη ένα αστείο είναι πως φαίνεται πως ο χρήστης αυτός χρησιμοποιεί Apple Beats ακουστικά.

    Κάπου το έχει χάσει το σενάριο η Intel πραγματικά….

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.