16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η watchOS 7.4 beta 7 με το χαρακτηριστικό ξεκλειδώματος του iPhone μέσω Apple Watch έγινε διαθέσιμη

    Η 7η developer beta και ελπίζουμε και από τις τελευταίες του επερχόμενου watchOS 7.4 έγινε διαθέσιμη σήμερα από την Apple. Οι iPhone χρήστες θα ευχαριστηθούν ιδιαίτερα αυτή την αναβάθμιση μια και επιτρέπει στο Apple Watch να κάνει αντικατάσταση του FaceID και passcode όταν κάποιος φοράει μια μάσκα προστασίας.

    “Το iPhone μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει το Apple Watch σας για να ξεκλειδώσει όταν το Face ID αναγνωρίσει ότι φοράτε μια μάσκα. Το Apple Watch πρέπει να βρίσκεται κοντά στην συσκευή και στον καρπό σας ξεκλείδωτο και να έχει ενεργοποιημένο το passcode σε αυτό.”

    Πρακτικά αυτό το χαρακτηριστικό είναι άκρως λειτουργικό όταν έχετε το iPhone σας μαζί σας έξω και φοράτε αναγκαστικά μια μάσκα προστασίας. Σίγουρα βέβαια αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι άκρως χρηστικό και μετά την λήξη της πανδημίας, αμήν και πότε!

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.