18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple Pro Display XDR δουλεύει με το iMac Pro, αλλά υπάρχουν περιορισμοί

    Η Apple κοινοποίησε μια Macs είναι συμβατά με την νέα Pro Display XDR οθόνη της και μεγάλη εντύπωση έκανε σε πολλούς χρήστες πως σε αυτή την λίστα απουσίαζε το iMac Pro. Τελικά όμως έχουμε την επιβεβαίωση πως η νέα οθόνη της Apple δουλεύει και με το iMac Pro αλλά με έναν περιορισμό.

    Στην τεχνική λίστα της Pro Display XDR η Apple συμπεριλαμβάνει μερικά Macs που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την νέα 32 ιντσών 6K οθόνη της. Σε αυτά έχουμε τα 2019 iMacs, το νέο 16 ιντσών MacBook Pro, το 2018 15 ιντσών MacBook Pro και επιπλέον οποιοδήποτε Thunderbolt 3 Mac σε συνδυασμό με την Blackmagic eGPU.

    O Thomas Grove Carter έκανε μια σειρά από τεστ του νέου Mac Pro και της Pro Display XDR και κοινοποίησε τα συμπεράσματα του από τον λογαριασμό του στο Twitter. Εκεί διαβάζουμε πως το iMac Pro λειτουργεί με την νέα επαγγελματική οθόνη της Apple με περιορισμό ότι μπορεί να δώσει μια ανάλυση μέχρι 5K αντί για την πλήρης 6K ανάλυση που μπορεί να έχει αυτή η οθόνη.

    Αργότερα έγινε ένα άλλο post στο Twitter από τον Federico Viticci ο οποίος αναρωτιέται αν το Pro Display XDR συνεργάζεται με το iPad Pro 2018 ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχει USB-C. Αυτό που μένει λοιπόν να δούμε είναι αν το high-end display της Apple μπορεί να υποστηριχθεί και από άλλα προϊόντα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles