23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple στοχεύει Android χρήστες με την νέα iPhone διαφημιστική καμπάνια [Videos]

    move-to-ios-campaign

    Η Apple ξεκίνησε μια νέα iPhone διαφημιστική καμπάνια που στοχεύει χρήστες που ήδη χρησιμοποιούν κάποιο Android smartphone ή κάποιο smartphone από κάποια άλλη πλατφόρμα γενικότερα.

    Η Apple τονίζει την ανωτερότητα στις επιδόσεις, κάμερα, ασφάλεια που θα διαπιστώσει κάποιος νέος iPhone χρήστης.

    Η καμπάνια συμπεριλαμβάνει 5 μικρά κλιπ που συγκρίνουν την εμπειρία του iPhone μέσα από χαρακτηριστικά όπως αυτά της μουσική, ταχύτητας και φωτογραφιών.

    Η Apple επίσης και με βάση αυτό το λανσάρισμα της νέας διαφημιστικής καμπάνιας έφερε νέο σχεδιασμό στο apple.com/switch microsite της.

    H εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά:

    “Θα είναι εύκολο κάποιος να έρθει στο iPhone για πρώτη φορά;

    Ναι είναι πολύ εύκολο. Δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας κάπου αλλού πριν κάνετε την αλλαγή από το Android. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε λήψη την Move to iOS εφαρμογή από το Google Play Store και η μεταφορά όλων των αρχείων σας θα γίνει με ασφάλεια. Αυτό σημαίνει πως φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, ημερολόγια, emails και δωρεάν εφαρμογές με άνεση θα μεταφερθούν στο νέο σας iPhone.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles