Saturday, July 27, 2024

Η Apple προσφέρει 6 μήνες δωρεάν το Apple Music σε αγοραστές AirPods και Beats

Από σήμερα η Apple ξεκινάει ένα νέο promoting για 6 μηνών δωρεάν συνδρομή στο Apple Music για όσους έχουν αγοράσει AirPods και Beats ακουστικά. Η δωρεάν αυτή περίοδος είναι διαθέσιμη και για νέους αγοραστές αλλά και για εκείνους που ήδη έχουν προβεί σε μια τέτοια αγορά.

Οι καταναλωτές έχουν μέχρι 90 μέρες για να χρησιμοποιήσουν την προσφορά από την στιγμή που κάνουν την πρώτη ζευγοποίηση των ακουστικών με την συσκευή τους. Η ήδη χρήστες των AirPods ή Beats έχουν μέχρι 90 μέρες από την στιγμή που αναβαθμίσαν στην νεότερη έκδοση του iOS.

Η προσφορά αυτή είναι αποκλειστική για νέους συνδρομητές στην Apple Music υπηρεσία. Ήδη συνδρομητές ή συνδρομητές της Apple One υπηρεσίας δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το promoting.

Για να κάνετε χρήση της προσφοράς θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την iOS 15 ή iPadOS 15. Απλά εν συνεχεία ανοίξτε την Apple Music εφαρμογή μετά την ζευγοποίηση των AirPods ή Beats ακουστικών της.

Οι συσκευές που υποστηρίζουν αυτό το promoting είναι:

  • AirPods (second-generation)
  • AirPods Pro
  • AirPods Max
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats
  • Beats Solo Pro
  • Beats Studio Buds

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.