Η Apple προσθέτει την εφαρμογή Beats Music, στην λίστα του App Store με τις εφαρμογές made by Apple

0
417

Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Beats Music & Beats Electronics από την Apple, η αντίστοιχη εφαρμογή προστέθηκε στον κατάλογο των εφαρμογών “Apps made by Apple” στο App Store σε μία περίοπτη θέση με μεγάλη προβολή ώστε να αυξηθεί η ζήτησή της.

Αυτή η λίστα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τις εφαρμογές iBooks, Keynote, iPhoto και άλλες μπορεί κανείς να το βρει στην επιλογή Quick Links τόσο στο iOS Apps Store όσο και στο desktop στο iTunes Store.

appsmadebyapple

 

Εκτός από την παραπάνω λίστα, η εφαρμογή Beats Music, συγκαταλέγεται όπως είναι φυσικό και στην λίστα με τις εφαρμογές που προτείνει η Apple σε νέους χρήστες, με αποτέλεσμα να αυξάνεται κατακόρυφα η δημοτικότητά της. Μάλιστα σύμφωνα με το Appshopper, η δημοτικότητά της έχει εκτιναχθεί στα ύψη τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι νούμερο 4 στην λίστα με τις επιλογές μουσικής και νούμερο 23 στο γενικό σύνολο των δωρεάν εφαρμογών.

Ως τα τέλη Μαΐου, οι συνδρομητές της Beats Music, ανέρχονταν σε 250.000, και σίγουρα θα έχουν αυξηθεί κατά πολύ τόσο από την δημοσιότητα που πήρε το όλο θέμα της εξαγοράς όσο και από το έντονο προμοτάρισμα που ακολούθησε από την Apple. Σε αντίθεση, τα κομμάτια που έχουν πωληθεί μέσα από το iTunes ανέρχονται σε 35 δις και οι χρήστες της μουσικής υπηρεσία iTunes Radio σε 40.000.000. Επιπλέον αν και ανήκει σε λίστα με δωρεάν εφαρμογές και το να την εγκαταστήσετε δεν κοστίζει κάτι, για να απολαύσετε την υπηρεσία θα πρέπει να πληρώνετε 10$ το μήνα. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, η Beats Music δεν διαθέτει έκδοση δωρεάν με διαφημίσεις.

Τέλος να προσθέσουμε ότι προς το παρών, η Apple σκέφτεται να την διατηρήσει αυτόνομη παράλληλα με το iTunes Radio.

σχολιασμός στο φόρουμ